Peilis Extrema Ratio RESOLZA BLK
Peilis Extrema Ratio RESOLZA BLK
Peilis Extrema Ratio RESOLZA BLK
Peilis Extrema Ratio RESOLZA BLK

Peilis Extrema Ratio RESOLZA BLK

Prekės kodas: 0333-0137BLK

/
Resolza – senovinis žodis artimas itališkam skustuvo pavadinimui. Kelių amžių senumo Sardinijos salos „resolza“ yra vienas iš geriausiai žinomų tradicinių itali&...
215,00 €
Išparduota

Sandėlio likutis išseko. Laukiamas papildymas.
Prekių prieinamumas parduotuvėse:
Vilnius, Kareivių g. 12
0
Vilnius, Laisvės pr. 62
0
Vilnius, Jogailos g. 11
0
Kaunas, Pramonės pr. 8A
0
Kaunas, Birštono g. 12
0
Klaipėda, Taikos pr.52
0
Pilnas produkto aprašymas
Produkto aprašymas

Resolza – senovinis žodis artimas itališkam skustuvo pavadinimui. Kelių amžių senumo Sardinijos salos „resolza“ yra vienas iš geriausiai žinomų tradicinių itališkų peilių – iki šiol itin populiarus tarp šios salos gyventojų. Šį peilį jie pasiimdavo ir tuomet kai būdavo šaukiami į kariuomenę: Pirmojo pasaulinio kronikos mini šio tipo peilį tarp Sassari brigados karių ekipuotės.

Extrema Ratio pabandė sukurti šio tradicinio dizaino versiją su šiuolaikinėmis medžiagomis ir gamybos technologijomis. Extrema Ratio Resolza išsaugojo įprastus matmenis ir proporcijas. Rankena buvo smarkiai patobulinta, pagaminta iš anoduoto aliuminio lydinio, tačiau geležtės forma yra itin artima tradicinei formai. Taip pat buvo pridėtas geležtės fiksavimo mechanizmas. Geležtė pagaminta iš austriško N690 plieno ir padengta patvaria antikorozine danga – pasižymi puikiu aštrumo išlaikymu ir yra lengvai galandama.

Svoris (g): 93

Geležtės ilgis (mm): 122

Bendras ilgis (mm): 268

Geležtės storis (mm): 3

Geležtės plienas: N690

Pagaminta Italijoje

Atsiliepimai ir įvertinimai